HTML

Verdák

Ez az oldal a kocsikkal és más járművekkel foglalkozik aminek a motor ad életet.

Videók

Fiat Punto Evo

2009.10.27. 15:23 :: Tomaszi

 

A Fiat illetékesei úgy ítélték meg, hogy eljött a Grande Punto megfiatalításának ideje, s még kisautójuk nevét is megváltoztatták, Punto Evóra.

 

 Először rendszerint valami sportváltozat ugrik be az Evo szó hallatán, de a Punto esetében ez a típuson belüli evolúcióra utal. Bizony, számos módosítás jelzi ezt a bizonyos evolúciót, mely formai, műszaki és biztonsági téren is érintette a Puntót. Az új modellben széria lett többek között az elektronikus menetstabilizáló, a visszagurulás-gátló és a térdlégzsák is. Nem gyenge szérialista, amelyik így kezdődik, ráadásul az importőr becslése szerint kb. 2,4 millió forinttól lesz kapható az Evo – persze a végeleges árakra novemberig kell várni.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://motocars.blog.hu/api/trackback/id/tr391479061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MOGYORÓ 2009.11.22. 09:21:12

miert nem a Fiat 500 abarth-ot raktad be sokkal jobban néz ki!?
süti beállítások módosítása