HTML

Verdák

Ez az oldal a kocsikkal és más járművekkel foglalkozik aminek a motor ad életet.

Videók

Trabant nT

2009.10.23. 12:34 :: Tomaszi

Az idei IAA-n végre leleplezték a két éve beharangozott, vadiúj Trabantot. A retromobil legjobb esetben 2012-ben kerülhet a piacra elektromotorral és lítium-ionos aksival. Él és virul tehát a Trabant-kultusz még a 21. században is.

Reneszánszát éli a Trabi. A legendás NDK-örökség gyártói előrukkoltak a környezetbarát, elektromotoros követővel. 2007-ben mutatták be az 1:10 arányú modellt, melyet most Frankfurtban végre életnagyságban is megcsodálhatott a nagyérdemű. Az autót a Herpa és az Indikar megállapodása alapján fejlesztik. Ronald Gerschewski szerint (ő az Indikar üzletvezetője) tipikus városi autó lesz a Trabi, mely második családi kocsinak kiváló. Régi erényeit megőrizte: egyszerű, könnyű, praktikus. Emellett mostmár innovatív, környezetkímélő és takarékos is az autó. Bár a jó öreg Trabihoz hozzátartozik a mögötte gomolygó szürkés-kékes füstfelhő is, erről mostantól le kell mondanunk.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://motocars.blog.hu/api/trackback/id/tr771469555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MOGYORÓ 2009.11.26. 17:51:39

azé csak jobb lenne ha ilyenek járkálnának a városban!NEM?
süti beállítások módosítása